Rugsėjo favourites (2013)

Rugsėjo favourites pradėsiu nuo žiūrėtų ir palikusių įspūdį filmų:

2013 metų siaubo filmasIšvarymas“. Labai labai labai patiko šis filmas. Visiems rekomenduoju!!!  Nei užsitęsęs, nei blogi aktoriai ar siužetas, filmas labai gerai ir profesionaliai sukurtas. Kažkodėl norėčiau, kad būtų šio filmo antra dalis.

Taip pat, 2013 metų komedija pavadinimu “The internship“ (liet. “Praktikantai“). Kai pamačiau trukmę filmo, tai iš pradžių šiek tiek išsigandau, ir galvojau, kad bus nuobodu žiūrėti ir turėsiu išjungti vidury filmo, bet taip neatsitiko: filmas buvo kaip tik geros trukmės nei atimsi, nei pridėsi, kitaip sakant – aukso viduriukas. Filmo siužetas taip pat buvo įdomus, man patiko ta idėja apie Google praktikantus, nes dabar gyvename aukštųjų technologijų visuomenėj ir turbūt beveik nėra žmonių, kurie nežino, kas yra Google. Veikėjai, jų charakteriai ir santykiai buvo parinkti labai gerai. Kalbant apie filmo žanrą, tai iš dalies filmas buvo juokingas, bet mano nuomone, nebuvo daug vietų iš kurių galėčiau gardžiai pasijuokti, buvo pora scenų, bet nedaug. Bet tai nesutrukdė mėgautis filmu.

Turbūt vienas iš mano mėgstamiausių gėrimų dabar  yra “Hello Kitty“ cola su braškėmis, kurį atradau rugsėjo mėnesį. Jūs turite tai paragauti!!! :3

IMG_3045

Nešiojamiausias papuošalas šį mėnesį buvo iš H&M žiedų rinkinukas. Šiame rinkinuke buvo 7 žiedai, bet vieną (su betmeno ženklu) atidaviau draugei. Kokybė šių žiedų gan prasta, bet jei prieš plaudami rankas nusiimsite šiuos žiedus – tai jie tarnaus jums ilgiau.

Tai tiek šį mėnesį. Iki kito įrašo 🙂

 – Coliukė –

Parašykite komentarą