4 (akių) įvaizdžiai

4 (Akių) įvaizdžiai, naudojant tik 4 spalvų paletę

Šiai idėjai naudosiu šią paletę AVON “mistery“. Ji susideda iš 4 spalvų (violetinės, oranžiniai-rožinės, rožinės ir tamsiai rudos); visos spalvos turi blizgučių savo konsistencijoje. Pigmentacija šių šešėlių nėra labai ryški, bet man tinka tokios kokybės.

???????????????????????????????1 įvaizdis

??????????????????????????????? 1.pr

  Šiam įvaizdžiui naudosim violetinę spalvą, juodą AVON Colortrend pieštuką, Jordana sidabrinį pieštuką (ir iš kitos paletės baltą spalvą akies krašteliams).

???????????????????????????????

  Užsitepam violetinės spalvos šešėlius, tada užsitepam baltos spalvos šešėlius ir juos užsitepam akių vidiniuose krašteliuose. Taip pat, baltos spalvos akių šešėlį užtepam žemiau antakių. Tada pasiimame juodą pieštuką ir brėžiame kokio norime storio akių kontūro liniją su winged (užlenkta) linija pabaigoje, tą patį padarome su sidabriniu pieštuku, bet ant apatinio voko. Įvaizdį užbaigiame jūsų pasirinktu tušu.

???????????????????????????????

2 įvaizdis

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Šiam įvaizdžiui naudosim rudos ir rožinės spalvų šešėlius, L’Oreal Paris Volume Million Lashes mascara Extra-black tušą, L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim skystą akių pieštuką (tap pat, baltos spalvos akių šešėlį).

2a

Paskirstome rožinės spalvos šešėlį po visą viršutinį voką. Tada uždedame rudos spalvos šešėlį viršutinio voko krašte. Tada pasiimame kitą teptuką ir perbraukiame per užteptas vietas, taip suliedami spalvas. Pasiimame baltą akių šešėlį ir užtepame akies kamputyje ir žemiau antakių. Nupiešiame norimo storio akių kontūrą su skystu juodu pieštuku ir užbaigiame įvaizdį pasirinktu tušu (kurį užtepame ir ant viršutinių ir ant apatinių blakstienų).

???????????????????????????????

 

3 ir 4 įvaizdis

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

3-iam įvaizdžiui prireiks oranžiniai-rožinės spalvos akių šešėlio,  juodo AVON Colortrend pieštuko, Jordana balto akių pieštuko, AVON LUXE tušo ir 4-am įvaizdžiui rudos spalvos akių šešėlio.

3a

 (3)  Užsitepam ant viršutinio voko oranžiniai-rožinės spalvos akių šešėlį; su baltu pieštuku paryškinam akies kamputį ir su juodu padarom juodą winged akių kontūrą. Įvaizdį užbaigiame norimu tušu.

  4-as įvaizdis toks pat, bet ant apatinio voko nubrėžiam su rudu vokų šešėliu liniją. Ją brėžiame tik iki pusės voko.

???????????????????????????????

P.s. Nesu profesionalė. Tikiuosi patiko

 – Coliukė –

 

 

Parašykite komentarą